Uudistuksia Sopimuslomake Net -palvelussa!

11.2.2010

Rakennustieto julkaisee Sopimuslomake Net -palvelussa merkittävän uudistuksen koskien uuden tyhjän lomakkeen täyttämistä.

Tekstin tuominen lomakkeeseen toisesta tekstitiedostosta onnistuu nyt ongelmitta. Tekstin kopioiminen esim. word-dokumentista tai nettisivuilta ei aiheuta enää ongelmaa. Liittäminen poistaa muotoilut ja täyttökenttään siirtyvät vain merkit. Aiemmin edellytetty muistion kautta kopioiminen ei ole enää tarpeen.

HUOM!
Tämä uudistus koskee 11.2.2010 aloitettuja uusia täyttöjä. Vanhoissa täytöissä HTML-on vielä päällä. Rakennustiedon asiakastuella on käytössä työkalu "HTML-apuri" jolla voidaan nopeasti muuttaa yksittäisen vanhan täytön kentät tekstikentiksi ja sen jälkeen pohjan täyttämistä voidaan jatkaa normaalisti ja kenttiin voidaan kopioida tekstiä muista tekstilähteistä ilman muistio välivaihetta.

Vanhoja HTML-täyttöjä voidaan edelleen käyttää kuten ennenkin.


Vanhat lomakkeet import 2
Sopimuslomake Net -palveluun tullaan siirtämään vanhasta palvelusta ennen kesäkuu ta 2007 muokattuja lomakkeita. Tarkka siirtoaikataulu tarkentuu lähipäivinä ja siirto ajoittuu vielä helmikuulle.


Uudistukset Rakennustiedon asiakastuen käyttöön
Palvelun raportointia on uudistettu vastaamaan kasvanutta käyttäjämäärää.
Erityisesti käyttäjien saldon hallintaa on parannettu ja asiakkaan haku palvelun käyttäjätietokannasta on parantunut merkittävästi. Uudistuksia on tehty myös palvelun maksuliikenne ja myyntiraportointiin.

Edellä kuvatun lomakkeen täyttämistä koskevan uudistuksen edellyttämä "HTML-apuri" on nyt myös asiakastuen käytössä.


Toivotan kaikille palvelun käyttäjille ja tarmokkaalle Rakennustiedon asiakastuelle oikein hyvää helmikuun jatkoa!


Lisätietoja uudistuksista


Kimmo Lehtonen
Päätoimittaja Sopimusasiakirjat
Rakennustieto
puh. 0207 476 307
kimmo.lehtonen@rakennustieto.fi  
 

PS
Lue lisää Rakennustiedon koulutustilaisuuksista palvelun uutisista ja ilmoittaudu mukaan. Koulutukset soveltuvat erinomaisesti myös palvelua paljonkin käyttäneille. Minut voitte tavata Mikkelin, Savonlinnan ja Kouvolan koulutuksissa.