Hyödyllinen työkalu kiinteistöpalveluiden tilaajille ja tarjoajille ilmestynyt

31.3.2011

Kiinteistöpalveluiden hankinta -kirja
opastaa operatiivisen kiinteistöjohtamisen ja kiinteistönhoitopalveluiden hankinnassa. Kirjassa kuvataan hankintaprosessin kulku, ja sen sisältämien asiakirjamallien avulla tilaaja voi löytää parhaan mahdollisen palveluntuottajan.

Kirjan ohjeiden mukaisesti laadittujen tarjouspyyntöasiakirjojen avulla parannetaan tarjousten vertailtavuutta, autetaan päätöksentekoa parhaan vaihtoehdon valinnassa sekä lopulta parannetaan myös sopimuskaudella toteutetun kiinteistöpalvelun laatua. Kirja antaa ohjeita myös kiinteistöpalveluiden tuottajille tarjouksen tekemiseen.

Kirjaan on koottu KH Net -palvelussa ilmestyneet kiinteistöpalveluiden Yhtenäisten sopimuskäytäntöjen kehittäminen (YPA 2) -hankkeen tuloksena syntyneet ohjeet ja niiden liitteinä olevat lomakkeiden täyttömallit. Kirja on tarkoitettu asunto-osakeyhtiöiden ja toimitilakiinteistöjen hallituksille, isännöitsijöille ja kiinteistöpäälliköille sekä kiinteistöjohtamis- ja kiinteistönhoitopalveluiden tarjoajille.

Sopimuslomake Net -palvelussa on julkaistu kirjaan sisältyvät täytettävät lomakkeet. Tutustu asiakirjavalikoimaan Kiinteistönpito ja asuminen -hankekokonaisuudessa.


Kiinteistöpalveluiden hankinta
Kustantaja: Rakennustieto Oy
150 s., 48 euroa (sis. alv.)
ISBN 978-951-682-972-5

Osta kirja Rakennustiedon verkkokaupastaLisätietoja

Rakennustieto
Kimmo Lehtonen
p. 050 5021 705