Toimivuuskysely - Rakennusurakan yleiset sopimusehdot YSE 1998

23.12.2014


RAKLI on laatinut kyselyn, jonka tarkoituksena on kerätä tietoa YSE 1998:n toimivuudesta kiinteistö- ja rakennusalan elinkeinonharjoittajien välisissä sopimuskäytännöissä. Kysely on suunnattu tilaajille, jotka käyttävät YSE 1998 -sopimusehtoja rakentamissopimuksissaan. Rinnakkaiset kyselyt on lähetetty RAKLIn, Kuntaliiton, Kiinteistöliiton ja Isännöintiliiton jäsenille.


Kyselyn tuloksien perusteella arvioidaan, mitä muutoksia tai täydennyksiä olisi tarpeen tehdä alan sopimuslomakkeisiin tai ongelmallisiksi koettujen sopimusehtojen yksittäisiin kohtiin. Kyselyn tarkoituksena ei ole käynnistää yleisten sopimusehtojen laajaa uudistamista, mutta tämäkin vaihtoehto arvioidaan kyselyn tulosten ja Kilpailuviraston 2.11.1999 antaman päätöksen perusteella.

Vastaathan kyselyyn oheisen linkin kautta 12.1.2015 mennessä. Rakli esittelee kyselyn tuloksia Rakennuttajapäivillä 22.-23.01.2015.


RAKLI YSE-kysely


Voit välittää kyselylinkkiä omassa organisaatiossasi toimiville tilaajille.

 

Julkaisemalla linkin kyselyyn Rakennustieto haluaa välittää kyselyn myös Sopimuslomake Net -palvelun laajalle käyttäjäryhmälle.Rakennustieto

Kimmo Lehtonen
tuotepäällikkö RT sopimusasiakirjat